Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Ομάδα Γονέων





Νέα Ομάδα Γονέων ξεκινά από τον Μάιο.


Ο ρόλος του γονέα αποτελεί αναμφισβήτητα μία πολύ μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Πολλές φορές η αγάπη και τα γονικά ένστικτα που παρέχουμε στα παιδιά μας δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Μέσα από τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής είναι απαραίτητο να μάθει κανείς τρόπους ώστε να μπορεί να επιλύει τις συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια του εποικοδομητικά, να καλλιεργεί την ασφάλεια και την αυτονομία στα μέλη του, να επενδύει στην επικοινωνία, καθώς και να προάγει τη συναισθηματική, σωματική και νοητική ανάπτυξη των παιδιών του.
Η ομάδα γονέων έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει πάνω σε θέματα που αφορούν στις σχέσεις με τα παιδιά και τις αλλαγές μέσα στην οικογένεια καθώς επίσης και τη στήριξη στο δύσκολο έργο των γονέων. 
Μαμάδες και Μπαμπάδες σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα έρχονται για να συζητήσουν και να θέσουν στην ομάδα δικές του δυσκολίες και προβληματισμούς, να μοιραστούν κοινές εμπειρίες σε σχέση με τα παιδιά τους και να βρουν απαντήσεις στα ερωτήματα τους.
Η ομάδα θα διαρκέσει 2 μήνες (Μάιο και Ιούνιο). Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε 15 μέρες και θα διαρκούν 1.5 ώρα. Κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το κόστος συμμετοχής έχει προσαρμοστεί ανάλογα.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για την παρακολούθηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μου.